Tuesday, November 17, 2020

WWII

 https://www.wwiionline.com/

https://www.etlegacy.com/


MORE TIPS:

https://swift.org/download/#releases

https://github.com/compnerd/swift-win32






Pasulj s jajima

1/2 kg belog pasulja,

4 kuvana jajeta,

200 g kačkavalja,

1 kašika seckanog peršuna,

3 struka od zelenog dela mladog luka,

2-3 čena belog luka,

1 kašičica mlevene paprike,

250 ml slatke pavlake,

2 kašike kisele pavlake,

3 jajeta,

so, biber.

PRIPREMA:

Pasulj skuvajte i izmiksajte. Ako nemate vremena, možete da koristite i pasulj iz konzerve.  Dodajte mlevenu papriku, iseckan crni luk, ispresovan beli luk, peršun, so i biber. Sve dobro promešajte i izručite u vatrostalnu posudu podmazanu puterom. Masu od pasulja ravnomerno rasporedite, preko nanesite polovinu izrendanog kačkavalja, zatim kolutove tvrdo kuvanih jaja i ostali deo kačkavalja. Umutite pavlaku sa jajima, malo posolite i prelijte preko kačkavalja. Stavite da se zapeče na 200 stepeni oko 30 minuta. Isključite rernu, pokrijte folijom i ostavite da odstoji još oko 15 minuta. Služite vruće uz salatu po želji.


No comments:

Post a Comment

Коментар: