Friday, May 12, 2023

Change what you're doing, to change where you're going

Sound Keyboard for is now for free !

 "Промени оно што радиш, да промениш где идеш"

Ако желите да постигнете другачије резултате, досегнете нове висине или чак само промените правац свог живота, понекад морате бити спремни да промените своје тренутне поступке и понашања. Не можемо увек очекивати да ћемо добити различите резултате радећи исте ствари које смо увек радили.

Хајде да истражимо важност одвајања од наше тренутне петље и прихватања промена како бисмо кренули ка бољој будућности.

Петља: разумевање наших образаца и навика

Наш свакодневни живот је често испуњен рутинама, обрасцима и навикама. Ова понашања која се понављају формирају петљу која нас држи закључане у нашој тренутној путањи. Док неке од ових навика могу бити корисне, друге би нас могле спречити да постигнемо своје циљеве или остваримо свој пуни потенцијал.

Да бисмо променили куда идемо, прво морамо да идентификујемо навике и радње које нас држе заглављенима у нашој тренутној петљи. Ово захтева самосвест, рефлексију и храброст да се суочимо са сопственим недостацима.


Прекидање петље: прихватање промена

Када смо идентификовали понашања која треба да се промене, време је да предузмемо акцију. Ово може бити изазовно, јер често захтева излазак из наше зоне удобности и суочавање са непознатим. Међутим, прихватање промена је суштински део личног раста и напретка.

Ево неколико стратегија које ће вам помоћи да прекинете петљу и да се окренете ка успеху:

- Поставите јасне циљеве: Дефинишите шта желите да постигнете и направите мапу пута која ће водити ваше путовање. Ово ће вам помоћи да задржите фокус и мотивацију док мењате своје поступке и понашања.

- Направите акциони план: раздвојите своје циљеве на кораке који се могу применити и успоставити временски оквир за постизање сваког од њих. Ово ће вам помоћи да останете на правом путу и ​​мерите свој напредак док радите на жељеном исходу.

- Потражите подршку: Обратите се пријатељима, породици или менторима за смернице и охрабрење. Поседовање система подршке може олакшати навигацију кроз изазове и застоје који често прате промене.

- Прихватите неуспех: Схватите да је неуспех природан део раста и учења. Уместо да га се плашите, искористите сваки застој као прилику да научите и усавршите свој приступ.

- Негујте начин размишљања о расту: верујте у своју способност да се побољшате и прилагодите. Прихватите изазове као прилике за раст и развој нових вештина.


Закључак


Промена онога што радите да бисте променили где идете може бити застрашујући процес. То захтева труд, упорност и спремност да изађете из своје зоне удобности. Запамтите, пут до успеха ретко је права линија. То је путовање испуњено преокретима, али уз одлучност и исправан начин размишљања, можете остварити значајан напредак ка својим циљевима и створити живот какав сте одувек замишљали.


♥♠♥♠♥♠♥♠♥♠♥♠♥♠♥♠♥♠♥♠♥♠♥♠♥♠♥♠♥♠♥♠♥

Do you need encouragement while typing the best code ever?

Try this:

THE MOST USEFUL FREEWARE ☼►



MORE TIPS for Excel + SQLITE:


="INSERT INTO printer (name,b,c,d,e) VALUES('"&D2&"','','','','');"


SELECT DISTINCT a FROM printer;


CREATE TABLE "printer" (

"rb" INTEGER NOT NULL PRIMARY KEY AUTOINCREMENT UNIQUE,

"name" VARCHAR(100),

"b" VARCHAR(100),

"c" VARCHAR(100),

"d" VARCHAR(100),

"e" VARCHAR(100),

);



The 5 Best PC Optimization Tools on a Windows PC








.








The Crux Family of Linux Distributions:




The Belgrade Idyll: 



Понављамо информацију да је апликацију за еПотпис сертификатима које имате на УСБ токену или картици могуће преузети са адресе (копирајте је у свој интернет прегледач) >> https://euprava.gov.rs/media/Uputstva/Nova%20APP%20za%20ePotpis%20_instalacija%20koraci.pdf

У Упутству које се налази на горе поменутој адреси имате све потребне линкове.

Адреса електронске поште техничке подршке за Систем за размену података је ezup@ite.gov.rs

https://www.fitnessandpower.com/lose-fat/get-rid-man-boobs-love-handles-belly-fat

Trebaju Vam donacije ?

No problemo...

https://www.buymeacoffee.com/


https://www.herongyang.com/VBScript/WSH-WSF-Windows-Script-File-XML-Format.html

No comments:

Post a Comment

Коментар: