Monday, August 17, 2020

Apache Cassandra

https://cassandra.apache.org/doc/latest/getting_started/index.html

https://cassandra.apache.org/doc/latest/getting_started/drivers.html#php

https://cassandra.apache.org/download/

https://www.apache.org/index.html#projects-list



Dijeta sa pasuljem je veoma popularna dijeta jer se za 7 dana može skinuti i do 5 kilograma! Sam pasulj je bogat lako svarljivim proteinima, vitaminima: B, C, E i PP zatim mineralima: kalcijumom, fosforom, bakrom, cinkom, gvožđem kao i aminokiselinama, a najzastupljenije su: triptofan, lizin, arginin, tirozin i metionin.
Dijeta sa pasuljem je odlična za hladniji deo godine jer sprečava blagu avitaminozu koja je karakteristična upravo za hladne dane i dijetni način ishrane. Pasulj ima i odlična dejstva na jetru i žučnu kesu – pomaže im da bolje rade, a kada je u pitanju digestivni trakt – možemo ga mirne duše nazvati pravim „čistačem“. U red pohvala ovoj namirnici ide i to što osnažuje kardiovaskularni sistem i poboljšava stanje i izgled kože. Preporučuje se da se posle dijete još nekoliko dana jede pasulj kao glavno jelo, a da se smanji unos hleba i slatkiša.
Važno: Za vreme dijete trebalo bi piti dosta tečnosti (najbolje čiste vode) i potpuno isključiti šećer i so. Svake večeri pre nego što odete u krevet popijte 1 šolju malomasnog jogurta ili još bolji izbor je kefir!
Obratite pažnju na jelovnik – iako pojedini dani izgledaju slično – postoje razlike koje su značajne. Što se kuvanja pasulja tiče, kuva se gust, sa što manje masnoće i poželjno je bez zaprške (naravno, začini se mogu dodati po ukusu).


Read more https://www.dijeta.net/dijeta-sa-pasuljem/



MSDOS goodies:

wmic memorychip list full

wmic diskdrive list full

wmic baseboard list full

wmic cdrom list full

pause

Rasad jabuke:
https://savacoop.rs/kontakt

No comments:

Post a Comment

Коментар: