Friday, April 8, 2022

Jelo za programera



1 kašičica kakao
1 kašičica laneno seme (mleveno)
1 kašičica čia semenke
1/2 kašičice cimet
2 kašike ovsene/ražene pahuljice
6-7 suve šljive (ili šolja svežeg voća)
300 ml mleko (pirinčano, sojino, obrano) ili jogurt

Lan, orasi, soja, chia semenke: najbolji biljni izvori omega 3 masnih kiselina.

Spisak namirnica koje su, pored čokolade, bogate magnezijumom (na 100g):

heljda 231mg
ovas 138mg
kinoa 197mg
spanać 79mg
leblebije 79mg
integralni hleb 75mg
crveno sočivo 59mg
piletina 28mg
škampi 35mg

++



++



++

Aplikacije otvarac i tragac, tragac je bolji od Windows Search opcije

Otvarač vam omogućuje da pratite istoriju svih otvorenih dokumenata i aplikacija koje vi želite.

Programer bez aplikacije Otvarač je kao muva bez glave, budite organizovani, ne dozvolite da nemate pojma šta ste ikada radili i gde se šta nalazi.

Tragač je najefikasnija pretraga datoteka po njihovim nazivima. Mnogo brža i efikasnija od Windows Search i Cortana aplikacija, čak je bolja i od Total Commander Search pretrage.

Sound keyboard for Windows 7-8-10-11

Screenter and JanuarPacker applications for Windows

Programer bez Screenter aplikacije je mnogo sporiji i manje produktivan, jer Scrinter ima tri najvažnije funkcije koje ni jedan drugi screenshot program nikada nije imao, a to je da pritiskom na kombinaciju Shift +F2, zatim pomeranjem pravougaonika i njegovim resizeom, a potom klikom na SPACE slika označeni pravougaoni deo ekrana koji ostaje uvek na vrhu medju otvorenim prozorima i transparentan je pa lako možete prekucavati sadržaje sa drugih non-copy-paste aplikacija. 

Druga osobina je da snima automatski sve screenshoot-ove na C:\ root putanju tako da ih lako možete posle otvoriti hronološkim redom, dodela naziva je automatska.

Pošto Screenter zahteva admin rights da snima u C:\ na Windowsima novijim od Windows XP, funkcija automatskog snimanja na C:\ funkcioniše samo ako ste aplikaciju Screenter.exe otvorili sa administratorskim pravima (to se postiže desnim klikom miša, pa Run As Administrator).

Treća osobina je da možete više fotografija ili screenshot-ova otvoriti odjednom kao da ste ih razbacali na ekranu i lako se prebacivati sa jedne na drugu, a sve stoje uvek iznad svih otvorenih prozora, always on top.

Masovna provera ispravnosti tekucih racuna

Ukoliko imate HALKOM ili neku drugu tekstualnu datoteku sa spiskom tekućih računa i želite znati koji su pogrešni, dobro došli u moj svet i moju aplikaciju. Idealno za sve knjigovodje, posebno one koji koriste Trezor.

Aplikaciju sam vremenski zaštitio, pa datum kompjutera privremeno vratite na 2014. godinu ako želite da se uverite koliko je moćna, ko želi aplikaciju bez ove zaštite neka me kontaktira za profi verziju (koja je identična, ali nema ovu datumsku zaštitu).

Organizuj se, Organizuj se, Organizuj se, Organize more:


STORMOS:


MORE USEFUL INFO:




No comments:

Post a Comment

Коментар: