Friday, May 1, 2020

Stvari koje možete da radite dok ste kod kuće - I am committed to being wealthy and I will take fearless action until I Win!

1) Okopavajte baštu, gajite povrće, luk, krastavac, tikvice, paradajz, patlidžan, krompir, jagode, maline, kupine, šljive, kajsije, breskve, jabuke.

I ako nemate baštu, većinu povrća možete gajiti u saksijama, sada je vreme da počnete sa rasadjivanjem sadnica.

2) Mrzi vas da kopate, a imate višak trave i korova u bašti, nabavite kokoške.

Od 10 kokošaka svaki dan ćete imati bar 8 jaja dnevno, da ne govorimo o kokošijem mesu i supi. Kokoška je najbolja mašina za košenje trave !

I Bill Gates preporučuje gajenje kokošaka za uspeh u životu.

++

Zamenite pse i mačke kokoškama kao ljubimcima, mnogo su ekonomičnije i korisnije.

Kunići i zečevi su druga mogućnost, oderete zeca i na ražanj, prste da poližeš, a puni su proteina i ne treba im puno prostora, mogu i u stanovima na terasama da se gaje.

Zec je odlična zamena za prasetinu i prasiće u gradovima.

Sa manje para imaćete raznovrsniju i kvalitetniju ishranu od mnogih bogataša, samo treba raditi, a vremena imate na pretek dok traje Korona, ostavite mobilne i kompjutere, zasucite rukave, pa na terasu ili u baštu na sunce, pa da vas sreća jednom pogleda.

Ljudima koji gaje svoje povrće, životinje i hranu, novac nije neophodan da bi živeli i preživeli, pa se mogu posvetiti korisnijim stvarima u životu, a radne navike su neprocenjive.

Ne čekajte da Vam pare padnu s neba, da Vam prodavnica bude jedini "rad" koji Vam troši kalorije, gotovanstvo i gospodstvo je idiotizam, a život brzo prolazi, još ako Korona pomogne, zato je jedini način borbe protiv Korone rad koji jača samopouzdanje, mišiće, zdravlje i imunitet.






No comments:

Post a Comment

Коментар: