Thursday, October 18, 2018

Biznis na internetu WooCommerce

https://woocommerce.com/posts/woocommerce-requires-wordpress-account/

Ву комерц + Вордпресс 

Ву комерц ради слично као Вордпресс, па ако знате да радите у Вордпрессу, знаћете да уређујете стране и у Ву комерцу. Ву комерц је идеалан за електронске продавнице које се у све већем броју отварају на виртуелном тржишту Србије.

MORE TIPS:

https://sourceforge.net/projects/alphaos/files/

Probajte AlphaOS, s obzirom na autora koji je poznat kao kreator Slax-a, ovaj live distro je nastao od A linuxa.




Алфа ОС

Алфа ОС је једноставан и минималистички лајв ЦД линукс који је настао на Арк платформи, а један од аутора је и чувени Tomáš Matějíček, који је направио предивни Слакс лајв Цд линукс.

То све пуно обећава, тако да нећете погрешити ако почнете да користите овај оперативни систем као додатну брзу замену за гломазни Виндовс, при чему не морате да га се одричете.

Као и све лајв линукс дистрибуције и ова функционише без ангажовања хард диска, тако да је главни оперативни систем који користите апсолутно сигуран, а Алфа ОС не морате да инсталирате, једноставно га бутујете и користите, а после рестарта уколико није убачен његов ЦД бутује се нормално Виндовс матични ОС.


Куриозитет Алфа ОС оперативног система је да се учитава у простор у РАМ меморији који износи симболично минорних 70 мегабајта, при чему цео оперативни систем на ЦД-у заузима само 200 мегабајта, па може да стане на Мини ЦД.




Ukoliko Vi imate da reklamirate neki svoj proizvod ili slične sadržaje, blogove i sajtove slobodno me kontaktirajte.








AlphaOS is a simple and minimalistic Linux distribution for the x86-64 architecture, built using Linux Live Kit set of scripts developed by Tomáš Matějíček, the developer of the popular Slax Linux distribution. But, unlike Slax, alphaOS is based on Arch Linux and uses pacman as the default package manager. This operating system features highly configurable and lightweight Openbox window manager. Modular by design, alphaOS makes it easy to add desired functionality.

Features

  • Standard iso image in about 200 MB
  • Full access to additional software packages from Arch Linux
  • Openbox window manager
  • Lightweight, on boot uses only 70MB of RAM
  • *

No comments:

Post a Comment

Коментар: