Tuesday, October 2, 2018

Korisne aplikacije

app 4 U:
AplikacijaNapomena
Opera browserNajbolji besplatni program za pregled Internet stranica kojeg oduvek kopiraju svi ostali. Ima nebrojano mnogo dobrih mogućnosti koje će Vam olakšati i ubrzati upotrebu Interneta.
OpenOfficeFenomenalan paket besplatnih kancelarijskih programa, pandan Microsoft Office paketu, otvara Word, Excel, Powerpoint i Access fajlove, plus ima program za vektorsku grafiku, i postoji verzija na srpskom.
Ubuntu LinuxOperativni sistem u klasi Windows-a 7/10, brz, bezbedan, lak za upotrebu, a još je i besplatan! Uz njega dolazi i komplet programa, a možete ga i isprobati direktno sa CD-a, bez instalacije.
Win PatrolBesplatan program za zaštitu sistema od virusa i trojanaca, bez puno pitanja. Program ne dozvoljava nikakve bitne izmene u sistemu bez Vašeg odobrenja.
Avast antivirusJedan od najboljih antivirus programa, još na srpskom, potpuno besplatno za kućnu upotrebu.
Paint .NetFenomenalan mali besplatni program za obradu slika, ima podršku za slojeve (layers), kao i standardne efekte i alatke. Sa ovim programom možete napraviti kompletan dizajn web sajta i slično.
BS PlayerJedan od najboljih besplatnih video player-a.
Foxit ReaderAlternativa programu Adobe Acrobat Reader (sa mogućnošću izmene fajlova ako ga kupite). Vrlo mali i brz besplatni program za razliku od glomaznog Acrobat Reader-a.
Windows Live Mail 2012 OfflineOdličan program za e-mail, teško se nalazi instalacija pa smo je postavili ovde za vas. Delite na društvenim mrežama, hvala!
7zipJedan od najboljih ali i najjednostavnijih besplatnih programa za rad sa zip, rar i drugim arhivama, još na srpskom!
Ashampoo Burning StudioVeoma kvalitetan i brz besplatan program za snimanje CD/DVD diskova, lak za upotrebu.
BitTorrentIzvanredan besplatan program za razmenu fajlova preko interneta (filmovi, muzika, programi, igrice).
Draft SightBesplatan program za 3D projektovanje (osim za firme), pandan AutoCAD-u, ali mnogo brži i jednostavniji, podržava 3D štampače i DWG fajlove.
Pazera Free FLV to AVI ConverterBesplatan konvertor videa sa YouTube-a (FLV ilil SWF u AVI ili MP4)! Dobijeni video možete gledati na bilo kom portabl DVD uređaju!!!
Video & Audio kodeciSvi video i audio kodeci na jednom mestu! Ako neće da Vam radi neki film, ovo je sajt za Vas. Skinite besplatan K-Lite codec pack.
Latinica za Windows XPSrpski dodatak za promenu Windows XP okruženja na srpsku latinicu, besplatno!
HD SentinelProvera ispravnosti hard diska

**
Source:
http://www.xelart.com/besplatni-programi.php

http://www.besplatniprogrami.org/





ANDROID i iOS programeri:

Svi programeri moraju da poštuju i pravila za Android platformu Developer Program Policies (uključujući pravila Android Market Developer Distribution Agreement i dr), koja se mogu naći na adresi: https://play.google.com/about/developer-content-policy/#!?modal_active=none, kao i pravila koja važe za App Store, a koja se nalaze na adresi: https://developer.apple.com/terms/



No comments:

Post a Comment

Коментар: