Friday, October 5, 2018

Carpe diem !

Искористи сваки дан. Уживај. Не пропуштај вријеме.


More tips:

Tim Berners-Lee * The new era of internet is here !


https://solid.inrupt.com/get-a-solid-pod

https://solid.mit.edu/



https://www.inrupt.com/blog/one-small-step-for-the-web





Вероватно се питате зашто у истом тексту комбинујемо ћирилицу, латиницу, енглески и неки други језик, то је зато што су сва та писма и језици опште прихваћени у Србији и тако треба да остане, разноликост је богатство Србије.

Питате се зашто су наши постови краћи него на другим сличним блоговима, па то је из разлога што нас занима само суштина, а објашњење дајемо детаљније, само уколико је то веома битно за разумевање онога што смо желели рећи.

Наши постови садрже много линкова ка другим сајтовима, а сваки од тих линкова је веома битан и веома квалитетан избор, већ проверено квалитетан, тако да Вам штеди време које би сами провели "чешљајући" Гоогле и друге интернет претраживаче.

Објављујемо рекламе и плаћене линкове, јавите се.

Оно што желимо себи, то дајемо на увид и вама, а све небитне ствари које се могу прочитати на другим технолошким блоговима остављамо другима.

Наши постови нису већином сензационалистички настројени, мада смо увек веома апдејт, свежи и актуелни, па се провуче и нека сензација, али само ако иоле вреди нашим верним читаоцима и циљној групи.

Наша циљна група су "суви" практичари, већином програмери и девелопери, мада има садржаја од значаја и дизајнерима, систем инжењерима и многим другим делатностима у ИКТ бранши.


Ukoliko i Vi imate da reklamirate neki svoj proizvod ili slične sadržaje, blogove, knjige i sajtove slobodno me kontaktirajte.

No comments:

Post a Comment

Коментар: