Saturday, February 29, 2020

Electron development

https://www.electronjs.org/




http://vilmer.design.blog

https://www.internetmarketingninjas.com/seo-tools/google-sitemap-generator/

https://www.guru99.com/web-crawling-tools.html


Како да наједноставније смршате 23 кг за 6 месеци, али на здрав (медицински препоручен начин) ?

Прво морате променити начин исхране.

У почетку ће вам бити тешко да се привикнете, једно две недеље, али касније ћете мислити да то није уопште било тако страшно.

Прва и најтежа ствар је да престанете да једете све врсте хлеба, житарица, чак и онај ражени, интегрални и слично.

Уместо хлеба почните јести кувано и свеже поврће, на пример карфиол, кељ, купус, парадајз, црни лук, бели лук, паприку бабуру (црвена и жута), ротунду паприку, може и љута ако волите, од зачина користите першун, целер, зелен, куркуму, бибер, алеву слатку или љуту паприку (по жељи), можете додавати и сојине љуспице (веома су јефтине и храњиве протеинима), можете додавати и шампињоне и буковаче (богате протеинима). Ово можете јести колико год хоћете.

Оно што треба ограничити на 50 гр по оброку је следеће: плава риба кувана, сардине, ослић филет куван, белина пилећа кувана.

Ових 50 гр "конкретне хране" комбинујте са оним поврћем да "замириши" јело.

"Конкретну храну" искључиво кувати, уље, маст и печење је забрањено.

Битно је да не користите никакву со, чак ни морску или хималајску, али пазите да дневни унос соли не пређе 2 гр дневно, јер има намирница које у себи већ садрже со, као на пример сардине (0,6 гр/100 гр), сенф (1 гр на паковање) итд.

Сланик заборавите, само контролишите да дневни унос у постојећим намирницама не пређе дневни унос од 2 гр на дан.

Заборавите шећер, вештачке заслађиваче и мед. Потпуно се одреците слатког, ако баш морате јести слатко унесите максимално 2 јабуке и једну банану са мало орашастих плодова (лешници, бадеми, кикирики, леблебије). Орашастих плодова дневно можете унети у максималној количини од 100 гр дневно.

Ове јабуке, банане и орашасте плодове можете јести два пута дневно као међу оброке.

А дневно треба да имате два главна оброка.

Чај без шећера и кафу можете такође пити два до три пута дневно да заварате глад.

Све што нисам овде навео као храну заобиђите у великом луку јер је строго забрањено, ту спадају црвена меса, месне прерађевине, млечни производи, јаја и слично.

Од млечних производа је дозвољен само јогурт са мање од 5% масти. Сиреви су забрањени, чак и млади сиреви, бар док не ослабите десетак килограма, ако можете не користите млечне производе уопште.

Јаја можете јести једном недељно по једно јаје, али кувано, ако можете не користите јаја уопште.
.
Још једном да поновим, масноћа, лој, уље, свињска маст је забрањена.

Маслиново уље можете користити као прелив већ спремљеног јела, али у врло малим количинама (супена кашика) на цео оброк, али не сваки дан и боље га не користити уопште, ако можете.

Свака три дана или једном недељно скувајте пуно поврћа, држите у фрижидеру и подгревајте у тигању ограничену количину од око 200 до 300 гр према апетиту. Док се подгрева ово поврће додајте "конкретну храну" у количини од максимално 50 гр.

После 18 сати немојте ништа јести, сем воде или чаја (без заслађивања), евентуално можете додати свеже цеђени лимунов сок.

Дакле, треба да имате бар два оброка, рецимо доручак пре посла и ручак после посла, а за паузе два међу оброка са јабуком, бананом и орашастим плодовима.

Пасуљ је суперхрана која садржи и угљене хидрате и протеине, али га требате ограничити на 50 гр дневно, по два-три пута недељно максимум.

Пиринач је забрањен, такође и овас, хељда, раж, пшеница и све остале житарице.

Кад ослабите једно двадесетак килограма можете јести интегрални пиринач, овас, хељду и раж у ограниченим количинама од максимално 50 гр дневно.

Ако се уз ову дијету крећете бар 8 километара дневно, онда ћете месечно губити око 4 килограма, а ако се слабо крећете губићете сигурно 2 килограма дневно.

Више од овога тешко можете изгубити ако се придржавате ове дијете.

Уздржавање од хране је штетно, битно је шта једете, а не колико једете (поврће неограничено, а конкретну храну ограничено), ова дијета је медицински избалансирана и веома здрава за организам.

Бићете сити, здрави и мршави.

Ја сам још увек на овој дијети и могу потврдити да је апсолутно ефикасна.






No comments:

Post a Comment

Коментар: